Sponsoring en samenwerking

Roldertorenrun

Prestatiegericht. Voor, na en tijdens werk! Daarom zijn wij hoofdsponsor en naamgever van de halve marathon van de Roldertorenrun in Rolde.

De Roldertoren Run is een unieke loop die de deelnemers door het mooie Drentse landschap met haar rijke historie voert. De lopers doorkruisen paarse heidevelden, lopen langs grafheuvels, kabbelende beekjes, Celtic fields en over duizenden jaren oude karrensporen en volgen daarna een pad waar eens rails liepen van Stadskanaal naar Assen. Drentse dorpen met karakteristieke boerderijen ontbreken natuurlijk ook niet. De naam van de run is overigens met zorg gekozen: ongeacht waar je je op het parcours bevindt heb je bijna altijd zicht op een duidelijk baken in het landschap waar al sinds vroeger tijden gebruik van wordt gemaakt: de Roldertoren.

De Roldertoren Run steunt maar liefst drie goede doelen. Van het inschrijfgeld gaat een deel naar de Stichting Behoud Rolder Kerk, Staatsbosbeheer en de Stichting Energy4All.

Het initiatief voor de run is genomen door een groepje enthousiaste lopers die de halve marathon, die tot en met 2008 maar liefst 28 keer in Rolde werd georganiseerd, nieuw leven in wilden blazen. Met de Roldertoren Run heeft Rolde dus eindelijk weer een eigen loopevenement!

Zie ook: roldertorenrun.nl

Samenwerkende Ingenieurs

In de huidige markt ervaren we dat de traditionele rol tussen opdrachtgever en opdrachtnemer verandert en dat partijen steeds meer als partners willen samenwerken aan een zo optimaal mogelijk projectresultaat. Samenwerking op basis van onderling vertrouwen, transparantie en een eerlijkere risicoverdeling maakt het werken leuker en levert veelal betere resultaten op.

Wij geloven in deze manier van samenwerken, of dat nu onderling in ons bedrijf, met opdrachtgevers of in projectteams is. Daarom hebben we dit zelfs in onze bedrijfsnaam geborgd.

Wij verlenen ingenieursdiensten en bieden advies en consultancy, training, coaching en detachering op het gebied van civiele techniek en bouw. Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij u ondersteunen bij uw vraagstukken op het gebied van techniek of management.

Zie ook: samenwerkendeingenieurs.nl