Adviesbureau ruimtelijke ordening? Buro Hollema!

Bent u opzoek naar een adviesbureau ruimtelijke ordening? Dan bent u bij Buro Hollema aan het juiste adres! Ons adviesbureau ruimtelijke ordening helpt bij ruimtelijke projecten waarbij wordt afgeweken van het geldende bestemmingsplan door middel van advies en begeleiding.

Zo biedt ons adviesbureau ruimtelijke ordening onder andere juridische advisering, het opstellen van principeverzoeken, het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, het opstellen van een bestemmingsplan en nog veel meer.

Adviesbureau ruimtelijke ordening nodig? Neem nu contact met ons op!

Waarom een adviesbureau ruimtelijke ordening?

Ruimtelijke ordening draait niet alleen om het opstellen van ruimtelijke plannen. Zo helpt ons adviesbureau ruimtelijke ordening u in het proces om een plan in werking te krijgen! Ook kunnen wij als adviesbureau ruimtelijke ordening diverse rollen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan gesprekspartner, bruggenbouwer en onafhankelijk adviseur.

Als adviesbureau ruimtelijke ordening kunnen wij nagaan of er een omgevingsvergunning nodig is voor een initiatief. Mocht dit wel zo zijn dan adviseren wij als adviesbureau ruimtelijke ordening over de vereiste procedure en de onderzoeken die hier bij horen.

Advies of begeleiding nodig? Adviesbureau ruimtelijke ordening Buro Hollema helpt u verder!

Uw vraag over ruimtelijke ordening:

Waar helpen wij u bij als adviesbureau ruimtelijke ordening?

Als adviesbureau ruimtelijke ordening helpen wij u bij verschillende zaken:

  • Juridische advisering. Hierbij gaan wij voor u na of er een omgevingsvergunning nodig is voor een initiatief. Wanneer er een omgevingsvergunning nodig is adviseren wij u over de vereiste procedure en de onderzoeken die hierbij aangeleverd moeten worden.

 

  • Principeverzoeken. Het is fijn om van te voren te weten of de gemeente wilt meewerken wanneer een aanvraag wordt ingediend. Door Middel van een principeverzoek komt er in het beginstadium al contact met de gemeente.

 

  • Afwijken van omgevingsvergunning bij bestemmingsplan. Als een initiatief niet omgevingsvergunningvrij is en het ook niet past in het geldende bestemmingsplan, moet er een omgevingsvergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Mocht er een onderzoek verplicht zijn dan kunnen wij u hierin begeleiden en/of deze uitvoeren.

 

  • Bestemmingsplan. Een herziening van het bestemmingsplan kan een betere keuze zijn bij sommige projecten. Bij het opstellen van een bestemmingsplan bieden wij u begeleiding.

 

  • Begeleiden en advisering ruimtelijke procedures. Doordat wij beschikken over een ruime werkervaring zowel in de particuliere markt als bij de overheid kunnen wij de wensen van een initiatiefnemer goed overbrengen richting de overheid. Wij kunnen u hierin begeleiden en adviseren met betrekking tot de procedure.

 

Meer weten over wat wij doen als adviesbureau ruimtelijke ordening? Bekijk onze diensten!

Meer weten over hoe u orde in de ruimte kunt krijgen?