Landschapsarchitectuur bij Buro Hollema!

Als landschapsarchitectuur bureau, zijn wij betrokken bij het conceptuele ontwerp van ruimten. Zo zorgt dit landschapsarchitectuur bureau ervoor dat leven tussen de gebouwen mogelijk wordt gemaakt. Dit is terug te vinden in wegen, paden, winkelcentra, tuinen, pleinen, parken, netwerken en nog vele andere aspecten. Ook zorgen wij als landschapsarchitectuur bureau ervoor dat dit ontwerp aansluit op de omgeving maar ook de personen in die omgeving. Zo hebben wij aanspraak op het creëren van omgevingen die het leven van veel mensen beïnvloeden.

Buro Hollema is binnen het landschapsarchitectuur betrokken bij verschillende aspecten en brengt veel tijd door achter de tekentafel en in het veld. Daardoor nemen wij verschillende rollen aan zoals adviseur, planner, onderzoeker en beleidsmedewerker. Zo houden wij als landschapsarchitectuur bureau op zowel menselijk als natuurlijk gebied de omstandigheden goed in de gaten. Bij Buro Hollema begint op deze manier het ontwerpproces waarbij de ideeën van verschillende partijen in acht worden genomen.

De werkzaamheden van dit landschapsarchitectuur bureau? Bekijk onze projecten!

Op zoek naar een landschapsarchitectuur bureau? Kies Buro Hollema!

Bent u opzoek naar een landschapsarchitectuur bureau? Dan bent u bij Buro Hollema aan het juiste adres! Wij vinden het als landschapsarchitectuur bureau belangrijk dat de zorg voor onze leefomgeving (aarde en gezondheid) vooraan staat als uitgangspunt. Zo is het cruciaal voor ons dat de grote lijnen kloppen maar de menselijke maat en de details ook aandacht krijgen

Bij dit landschapsarchitectuur bureau wordt er gericht op de specifieke kenmerken van de locatie zoals de geologie, de geschiedenis, de mensen en de cultuur. De aanwezige landschappelijke onderlegger en een grondige analyse van de uitgangspunten en de opdracht vormen de basis. Wanneer wij als landschapsarchitectuur bureau aan het werk gaan worden deskundigen, belanghebbenden, bewoners en opdrachtgevers vanaf het begin betrokken in het creatieve proces. Hierdoor kunnen wij een integraal plan realiseren met de grootste toekomst kansen.

Door deze stappen te ondernemen kan dit landschapsarchitectuur bureau een uniek product realiseren dat recht doet aan de locatie en opdracht. Hierbij wordt er ruimte vrijgespeeld voor onderscheidende vormgeving dat ervoor zorgt dat de gebruiker zich welkom en gebonden voelt met de plek.

Betrokken worden in uw landschapsarchitectuur project? Buro Hollema laat het u weten!

Uw vraag over landschapsarchitectuur:

Meer weten over Landschapsarchitectuur?

Buro Hollema als landschapsarchitectuur bureau? Zo werken wij

Het is voor Buro Hollema belangrijk dat elke partij vroegtijdig in het project wordt betrokken, hierdoor kunnen zij ideeën en kansen aandragen waardoor zij door mede hun inbreng de realisatie kunnen omarmen. Voor de gebruikers bevordert dit de waardering en het gebruik. Ook weet dit landschapsarchitectuur bureau dat bewoners van het gebied waardevolle informatie dragen welke meehelpt in het ontwerpproces.

Als landschapsarchitectuur bureau beginnen wij het proces met het opstellen van een schetsontwerp. In dit schetsontwerp worden wensen en ideeën vertaalt en is opgesteld op basis van de eerste verwerking van het programma. Omdat dit een schets is, ligt hierin niets vast. Het schetsontwerp wordt voor meerdere doelen gebruikt. Zo gebruikt Buro Hollema het schetsontwerp ter communicatie met de partijen. Ook gebruiken wij het schetsontwerp voor het maken van berekeningen. Hierdoor kunnen wij als landschapsarchitectuur bureau de financiële aspecten inzichtelijk maken en hierop handelen.

Buro Hollema als landschapsarchitectuur bureau inschakelen? Neem nu contact op!

Communicatie vanuit een landschapsarchitectuur bureau!

Als landschapsarchitectuur bureau vinden wij communicatie een belangrijk punt binnen een project. Daarom werken wij met verschillende technieken om deze communicatie te bevorderen. Zo maakt Buro Hollema gebruik van traditionele handgetekende schetsen en maken wij gebruik van de nieuwste 3d tekenprogramma’s. Zo kunnen wij als landschapsarchitectuur bureau een optimaal beeld van de plannen realiseren.

Door middel van plattegronden, aanzichten, collages en 3d filmbeelden maakt dit landschapsarchitectuur bureau het mogelijk om door het plan te bewegen. Ook is het mogelijk om deze beelden later terug te bekijken door ze bijvoorbeeld op een website te plaatsen. Zo hebben de belangstellenden een goed beeld van het project.

Landschapsarchitectuur bureau dat communicatie prioriteit geeft? Buro Hollema staat klaar!