Op zoek naar een ingenieursbureau civiele techniek? Buro Hollema!

Bent u een ingenieursbureau civiele techniek nodig? Ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema houdt zich bezig met grond-, weg- en waterbouw. U kunt ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema inschakelen voor allerlei soorten adviezen en werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan waterbeheer, waar bruggen en spoorwegen onder vallen. Maar ook het opstellen van een rioolplan hoort hierbij.

Voor het inrichten van een wegennet kan het ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema u voorzien van verkeerskundig advies en inrichtingsadvies. Mocht u onvoldoende kennis hebben op gebied van technische infrastructuurwerken dan kunt u ons ingenieursbureau civiele techniek inschakelen om u verder te helpen!

Ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema inschakelen? Neem dan nu contact op!

Waarom een ingenieursbureau civiele techniek?

Doordat ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema mensen in dienst heeft die het belangrijk vinden dat we met zijn allen op een goede en veilige manier kunnen verplaatsen van A naar B, is ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema een uitstekende keuze. Bij civiele techniek komt niet alleen de aanleg hierbij kijken, ook komt er onderhoud bij kijken. Wegen, spoorwegen, gebouwen, leidingen en kabels moeten allemaal in de gaten worden gehouden en eens in de zoveel tijd gerepareerd worden. Ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema ondersteunt u in dit proces, denk aan bijvoorbeeld adviseren, ontwerpen, berekenen en begeleiden.

Doordat er een blik op uw plannen wordt gelegd door een ingenieursbureau civiele techniek met de nodige expertise, weet u dat uw plannen goed en met begeleiding uitgevoerd kunnen worden.

Advies of begeleiding nodig? Buro Hollema als uw ingenieursbureau civiele techniek!

Uw vraag over civiele techniek:

Ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema biedt meer diensten!

Bij ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema kunt u terecht voor meerdere diensten dan alleen die in de civiele techniek. Zo houdt Buro Hollema zich bijvoorbeeld ook bezig met landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening, participatie en projectmanagement.

Bij landschapsarchitectuur wordt de aandacht gericht op specifieke kenmerken van de locatie: de geologie, de geschiedenis, de mensen en de cultuur. Ruimtelijke ordening bestaat uit advies en begeleiding bij ruimtelijke projecten waarbij afgeweken wordt van het geldende bestemmingsplan. Participatie heeft te maken met de nieuwe omgevingswet welke inhoudt dat inwoners steeds meer betrokken worden bij veranderingen in hun leefomgeving. Tot slot verzorgt ingenieursbureau civiele techniek Buro Hollema projectmanagement voor kleine en grote infrastructurele projecten. Dit gaat van directievoering en toezicht op traditioneel aanbestede projecten tot aan Integraal Projectmanagement op complexe infrastructurele projecten.

Geïnteresseerd in projectmanagement? Neem contact op met Buro Hollema!

Meer weten over civiele en cultuurtechniek?