Adviesbureau civiele techniek? Buro Hollema staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een adviesbureau civiele techniek voor alle grond-, weg- en waterbouw werkzaamheden? Dan bent u bij adviesbureau Hollema aan het juiste adres! Dit adviesbureau civiele techniek is inzetbaar voor diverse soorten adviezen en werkzaamheden.

Ons adviesbureau civiele techniek kan u verzorgen van advies bij bijvoorbeeld het inrichten van een wegennet. Hierbij krijgt u verkeerskundig advies en inrichtingsadvies. Is er iets binnen waterbeheer waar u advies of begeleiding bij nodig heeft? Ook dan is dit adviesbureau civiele techniek degene met de juiste ervaring. Tot slot kunt u ook bij ons terecht op gebied van technische infrastructuurwerken, adviesbureau Hollema heeft ook hier de juiste kennis en begeleidt u waar nodig.

Adviesbureau civiele techniek? Buro Hollema helpt u graag!

Meer dan alleen civiele techniek!

Adviesbureau Hollema biedt u meerdere diensten dan alleen de diensten die gericht zijn op civiele techniek. Denk bijvoorbeeld aan participatie en projectmanagement, landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening.

Bij participatie wordt er gesproken over het participeren van de omgeving. Dit gaat in samenhang met de omgevingswet. Dit houdt eigenlijk in dat de inwoners betrokken worden bij bepaalde projecten binnen hun omgeving. De inwoners moeten het namelijk ook eens zijn met bepaalde keuzes die gemaakt worden binnen een project. Projectmanagement wordt door Buro Hollema verzorgt voor kleine en grote infrastructurele projecten. Zo wordt dit gedaan op traditionele aanbestede projecten, maar ook op complexe infrastructurele projecten. Bij landschapsarchitectuur geven wij advies en begeleiding op gebied van mens en cultuur, de geschiedenis en wordt er aandacht besteedt aan specifieke kenmerken van de locatie. Tot slot geeft Buro Hollema u ook advies en begeleiding op gebied van ruimtelijke ordening, bij deze projecten gaat het over ruimtelijke projecten met afwijkingen van het geldende bestemmingsplan.

Geïnteresseerd in één van de andere diensten van Buro Hollema? Neem contact op!

Uw vraag over civiele techniek:

Meer weten over civiele techniek?

Adviesbureau civiele techniek? Buro Hollema!

Op gebied van civiele techniek beschikt Buro Hollema over de juiste expertise. Dit adviesbureau civiele techniek vindt het belangrijk dat wij met zijn allen ons veilig kunnen verplaatsen van bestemming naar bestemming. Zo wordt er bij dit adviesbureau civiele techniek niet alleen gesproken over aanleg, maar ook over onderhoud.

Alle aspecten moeten kloppen en onderhouden worden. Denk bijvoorbeeld aan de gebouwen, wegen en spoorwegen, leidingen en kabels. Ook deze kunnen uiteindelijk onderhoudt nodig zijn of moeten gerepareerd worden. We willen natuurlijk wel een veilige omgeving creëren. In deze processen ondersteunt ons adviesbureau civiele techniek en geeft u hierin advies.

Gebruik maken van dit adviesbureau civiele techniek? Neem dan nu contact op!