Projectmanagement uitbesteden? Kijk niet verder dan Buro Hollema!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u de projectmanagement uit handen kan nemen op gebied van landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening, civiele en cultuurtechniek? Dan bent u bij Buro Hollema aan het juiste adres. Bij Buro Hollema verzorgen wij voor zowel grote als kleine infrastructurele projecten de projectmanagement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan directievoering en toezicht houden op traditioneel aanbestede projecten of het toepassen van Integraal Projectmanagement (IPM) bij complexe infrastructurele projecten.

Wanneer u uw projectmanagement wilt uitbesteden weet u dat u kunt uitgaan van kwaliteit en communicatie. Ook staat bij Buro Hollema balans binnen het projectteam hoog in het lijstje, zo kan alleen een goede samenwerking leiden tot een goed resultaat van het project. Voor projectmanagement gebruiken wij systemen als Relatics en Microsoft Teams.

Wilt u uw projectmanagement uitbesteden? Neem nu contact op!

Projectmanagement uitbesteden? Kies voor Buro Hollema!

Doordat u uw projectmanagement neerlegt bij Buro Hollema weet u zeker dat de werkzaamheden worden overgenomen door een expert in het vak. Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit en communicatie is het de juiste keuze om te kiezen voor Buro Hollema.

Zo hebben wij omgevingsmanagers die veel ervaring hebben. Zij weten hoe ze om moeten gaan met bestuurlijke omgevingen en kaders binnen projecten. Ook hebben wij voor verschillende projecten het technisch management verzorgd, dit zowel aan de kant van de opdrachtgever als aan de kant van de opdrachtnemer.

Projectmanagement uitbesteden aan Buro Hollema? Wij helpen u graag verder!

Uw vraag over het uitbesteden van projectmanagement:

Integraal projectmanagement? Buro Hollema!

Ook voor integraal projectmanagement op complexe infrastructurele projecten kunt u bij Buro Hollema terecht. Er worden bij IPM 5 processen onderscheidt, aan elk proces wordt een specifieke rol toegewezen. Ook wel het 5-rollenmodel genoemd. Hierin worden de 5 rollen primair door 5 verschillende personen vervuld. Ook zit er onder elke rol een eigen ondersteunend team.
  • Projectmanagement Binnen projectmanagement wordt er gericht op het borgen van kwaliteit, draagvlak en afstemming. De projectmanager is verantwoordelijk voor het boeken van een goed projectresultaat.
  • Projectbeheersing Bij projectbeheersing wordt er op de risico’s en alle beheersaspecten in het project gericht. De manager projectbeheersing is verantwoordelijk voor het identificeren en beheersen van integrale risico’s.
  • Omgevingsmanagement. Ook is omgevingsmanagement een onderdeel van het IPM. Door omgevingsmanagement toe te passen wordt de relatie met de omgeving en stakeholders in balans gehouden gedurende het project. De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor het contact met de omgeving.
  • Technisch management. Voor het beheersen van de risico’s vanuit de techniek en organisatie komt technisch management aan bod. De verantwoordelijkheid voor de inbreng op technisch als inhoudelijk vlak ligt hier dan ook bij de technisch manager.
  • Contractmanagement. De laatste rol binnen IPM is contractmanagement. Contractmanagement is erop gericht om de risico’s die ontstaan tussen opdrachtgever en de markt te beheersen. De contractmanager is daarom verantwoordelijk voor de contacten en contracten van de verschillende marktpartijen.
Buro Hollema voor uw projectmanagement op complexe infrastructurele projecten!

Meer weten over projectmanagement?