­

N360 800      

Geslaagd projectbezoek bij de ovonde Garmerwolde en rotonde Wirdum door het hoofd van het ingenieursbureau en het hoofd mobiliteit, beide van de opdrachtgever, de provincie Groningen.

Over ongeveer drie weken zijn de werken bij Garmerwolde en Wirdum alweer gereed. Een zeer strakke planning binnen dit UAVGC – contract. De klik tussen het team van de #ProvincieGroningen, #FuhlerWegenbouw en ons team (#BuroHollema) is goed. Joost Engelhart van #AnteaGroup heeft ons goed begeleid en geadviseerd. De totale projectorganisatie in #MicrosoftTeams bevalt ons zeer goed. Het is overzichtelijk en flexibel. Ook hier hebben we natuurlijk nog kinderziektes moeten uithalen. Het project Rotondes N360 heeft ons de kans gegeven om ons samen met #NewcommIT te bewijzen op het gebied van projectbeheersing.

Wij zijn een bureau waarbij de RAW – bestekken het grootste marktaandeel beslaan. We zijn best sceptisch over UAVGC geweest, echter zijn het ondersteunen van de markt bij UAVGC-projecten echt leuk gaan vinden. Wij presenteren graag aan marktpartijen ons proces.. Buro Hollema gaat verder met deze expertise en de ontwikkeling ervan. Wij ondersteunen graag de markt bij engineering, projectbeheersing, omgevingsmanagement, technisch management, het gehele verificatie- en validatieproces en afronding van opleveringsdossiers. Ons team is klaar voor het volgende UAVGC-project!

­