Op zoek naar een landschapsarchitect? Buro Hollema!

Wanneer u op zoek bent naar een landschapsarchitect hoeft u niet verder te kijken dan Buro Hollema. Door de expertise van onze landschapsarchitect weet u zeker dat u goed geholpen wordt bij Buro Hollema. Onze landschapsarchitect brengt veel tijd door zowel achter de tekentafel als in het veld en houdt zich bezig met verschillende aspecten binnen de landschapsarchitectuur.

De werkzaamheden van Buro Hollema zijn onder andere terug te vinden in paden, wegen, tuinen, winkelcentra, pleinen, netwerken en verschillende andere aspecten. Binnen de landschapsarchitectuur houdt Buro Hollema zich scherp op de omstandigheden op zowel menselijk als op natuurlijk gebied en neemt de meningen van verschillende partijen mee in de start van het ontwerpproces.

Uw landschapsarchitect binnen de landschapsarchitectuur. Neem nu contact op!

Uw vraag over landschapsarchitectuur:

Stap voor stap naar een mooie landschapsarchitectuur!

Bij de landschapsarchitect van Buro Hollema staat communicatie voorop. Zo worden alle partijen binnen het project vroegtijdig betrokken. Hierdoor kan iedereen hun ideeën en wensen meegeven waardoor er een sterke samenwerking ontstaat en er positief gekeken kan worden op de realisatie van het project. Doordat wij binnen het landschapsarchitectuur de verschillende partijen meenemen binnen het project kunnen wij waardevolle informatie van de bewoners gebruiken binnen het ontwerpproces. Zo kijken wij met zijn allen terug naar het proces met een glimlach.

Het ontwerpproces start onze landschapsarchitect met het opmaken van een schetsontwerp. Hierin worden de meegegeven ideeën van de verschillende partijen opgenomen. Dit schetsontwerp wordt opgesteld op basis van de eerste verwerking van het programma. Aangezien we hierbij nog praten over een schets is hierin nog niets definitief. Dit schetsontwerp wordt bij meerdere aspecten binnen het proces gebruikt. Zo is het schetsontwerp één van de dingen die wordt gebruikt als communicatie met de verschillende partijen. Ook op financieel vlak is dit schetsontwerp ideaal, deze wordt namelijk ook gebruikt voor berekeningen zodat de financiële aspecten beter in kaart kunnen worden gebracht.

Een landschapsarchitect die communiceert? Buro Hollema laat het u weten!

Meer weten over Landschapsarchitectuur?

Verschillende diensten bij Buro Hollema!

Bij Buro Hollema kunt u terecht voor meer dan alleen een landschapsarchitect. Naast de werkzaamheden binnen de landschapsarchitectuur kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor werkzaamheden binnen de ruimtelijke ordening. Binnen ruimtelijke ordening bieden wij advies en begeleiding bij ruimtelijke projecten waarbij wordt afgeweken van het bestaande bestemmingsplan. Ook houden wij ons bezig met civiele en cultuurtechniek, hierin verzorgen wij het proces van VO tot RAW-bestek met uitvoeringstekeningen. Ook verzorgt Buro Hollema projectmanagement. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor kleine en grote infrastructurele projecten.Gebruik maken van één van onze andere diensten? Neem dan nu contact op!