Nu ook ruimtelijke ordening

Welkom Yvo

Aangenaam, mijn naam is Yvo Scheringa. Ik mag invulling geven aan de letters ro van Buro waar ik ontzettend blij van word.

Na vele jaren gewerkt te hebben voor de overheid en bij een van de grootste adviesbureaus die zich met Ruimtelijke Ordening bezig houdt, heb ik bewust gekozen om te gaan werken bij een kleiner bedrijf. Dagelijks houd ik mij bezig met vragen over vergunningsvrij bouwen, het wel of niet uitvoeren van onderzoeken, openbare inrichting rondom bedrijfsgebouwen en woningen, het opstellen van bestemmingsplannen en de gevolgen van de omgevingswet. Deze vragen kunnen gaan over het wel of niet bouwen van een schuurtje in de achtertuin tot een gebiedsontwikkeling van 200 hectare.

Na mijn werk en in de weekenden ga ik graag naar FC Groningen, ben ik voetbalscheidsrechter, help ik vrienden met klussen en laat ik me vrijwillig afbeulen door een fitnessinstructeur. Dat laatste is nodig omdat ik ervaar dat een bourgondisch leven voor een 40+er toch enige fysieke compensatie vraagt. Ook het lid zijn van een Jongeren Commerciële Club Assen (JCCA) doet dat helaas niet veranderen.

Zelf kennis maken met Yvo? Neem contact met hem op!

Actueel

Recente projecten, actualiteiten en ervaringen