­

Eeske Verhallen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eeske studeerde af in 1996 aan de Universiteit Utrecht als milieubioloog. Door veel studentvertegenwoordigingswerkzaamheden tijdens haar studie, trok de organisatorische en communicatieve kant meer dan de inhoudelijke biologische kant. Ze ging werken bij de Nederlandse beroepsvereniging voor Biologen als coördinator arbeidsmarkt.

Met de wens naar het ‘noorden’ te verhuizen, maakte ze de overstap naar Randstad uitzendbureau als intercedent, om daarna projectleider bij Veilig Verkeer Nederland te worden.

Door haar brede achtergrond, ervaring met organiseren, coördineren en het communiceren met diverse doelgroepen (als overheden, bedrijven, vrijwilligers, werkzoekenden) is ze breed inzetbaar bij Buro Hollema en het onderdeel We ask YOU (voor draagvlakonderzoek en omgevingscommunicatie).

Met analytisch inzicht en een praktische inslag zet ze zich vol in voor uw projecten, samen met de vakcollega’s vanuit milieu & water, sport & groen, civiele & cultuurtechniek en omgevingsarchitectuur.

Naast haar werk is ze sportief (o.a. tennis, hardlopen), actief met haar gezin en voor het lezen van een thriller gaat ze graag zitten. 

 

­