­

 

 

Samenwerking

Ieder heeft zijn eigen vakgebied. Wij weten heel goed wat we zelf kunnen en waarbij het nodig is om ons netwerk in te schakelen.

Uitzending Holland van Boven terugkijken

Kijk de uitzending van 29 september 2019 terug en zie hoe Alfred vertelt over het project 'centrumvisie Borger' en Jan Wiebren over ons ingenieursbureau. 19HVBS2A39 Buro Hollema DEF from Dutch Content Productions on Vimeo. Klik op onderstaande afbeelding om…
TV

Op tv 'Holland van Boven' SBS6

Kijk op 29 september a.s. om 14.55 uur op SBS 6 en zie hoe Alfred vertelt over het project 'centrumvisie Borger' en Jan Wiebren over ons ingenieursbureau. In totaal is er twee uur gefilmd wat resulteert in twee minuten zendtijd. Wij zijn heel benieuwd!
N360 800

Projectbezoek N360

Geslaagd projectbezoek bij de ovonde Garmerwolde en rotonde Wirdum door het hoofd van het ingenieursbureau en het hoofd mobiliteit, beide van de opdrachtgever, de provincie Groningen. Over ongeveer drie weken zijn de werken bij Garmerwolde en Wirdum alweer…

 

­

In het werk staat de mens voorop. Zakelijkheid hoeft respect naar elkaar toe niet in de weg te staan.

Alfred Reurink, eigenaar

 

 

­

Onze jarenlange ervaring in zowel aannemerij als de advieswereld zorgt ervoor dat wij theorie en praktijk feilloos op elkaar laten aansluiten.

Menno Sieds Mensonides, eigenaar

 

 

­

Wij werken met de nieuwste software en ontwikkelen deze mee met de leveranciers. 

Jan Wiebren Visser, eigenaar

 

 Wat kunnen wij voor u betekenen? 0592 24 13 13

 

­